tiistai 15. syyskuuta 2015

Pehmeitä paketteja


Vanhat kankaat tai oikeastaan vaatteet ovat inspiroineet minua aina uuden luomiseen. Niinpä vanhalle hameellekin löytyi uusi käyttöohde, ruutumekko ja siihen sopiva pussukka pitsikoristeineen. Minulla/meillä on paljon kummilapsia, joten synttäri/joulupaketit tuppaavat olemaan useimmiten pehmeitä :)








Sain vuosia sitten tädiltäni uudet/käyttämättömät puuvillahousut (ehkä 60-luvulta), joiden malli ja koko eivät vastanneet minkäänlaista käyttötarvetta. Aikani säilytin niitä kaapinperällä, koska en raaskinut niitä keräykseenkään viedä. Täytyi sitten housuillekin löytää uusi käyttökohde.  Halusin tehdä jotain sellaista, jossa kangas pääsisi oikeuksiin. Yritin etsiä pojan housuille kaavoja erilaisista käsityölehdistä. Yhdet löysin, joista sitten sovelsin haluamani. sivuille lisäsin napit.



Välillä innostun myös neulomaan tai todellisuudessa se menee niinpäin, että kun saan puikot käsiini, en malta irrottaa otetta niistä. Tieden tämän, joten kovinkaan usein en uskalla puikkoihin tarttua, jotta päivän askareet eivät jäisi tekemättä. Useimmiten neulon villasta, koska se vain jotenkin sopii parhaiten minulle. Myös luonnon värit houkuttelevat minua eniten.
 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti